Hva Er Stamceller

Finn ut alt fra Hva Er Stamceller, Sporsmal,matlaging til helse og mer, på vår Q&A nettside Viktige Spørsmål. Stamceller er uspesialiserte celler som finnes i kroppen og som er i stand til å fornye seg selv og.Utforsk spørsmål og få tak i pålitelige svar fra vårt kunnskapsrike brukerbase. Opplev problemløsning og utvid din forståelse i norsk. Utforsk nå!

Stamceller er uspesialiserte celler som finnes i kroppen og som er i stand til å fornye seg selv og differensiere til modne celler, og spesifisere for spesialiserte funksjoner. Stamcellene har egenskaper som, dersom man har kontroll over dem, i fremtiden kan brukes til å behandle en rekke ulike tilstander. Stamceller har evnen til å lage mange ulike typer celler og vev som finnes i kroppen.

Stamcellene finnes i tidlig embryo av mennesker i den indre cellemassen. Når en stamcelle deler seg kan det dannes to nye stamceller, en stamcelle og en vanlig celle, eller to vanlige celler. De vanlige cellene deler seg igjen, og blir etter hvert til spesialiserte celler, som hud, muskel, blod eller nerveceller.

Her er en liste over nettstedsadresser som diskuterer Hva Er Stamceller:
- https://nor.weblogographic.com/difference-between-stem-cells
- https://sites.google.com/site/naturfagsportalen/bioteknologi/bioteknologi-og-etikk
- https://nhi.no/kroppen-var/organer/stamceller-frontlinjemedisin/
- https://sml.snl.no/stamcelle

Jeg håper dette hjelper deg! Gi meg beskjed hvis du trenger mer informasjon.