Hva Er Min Bildestrøm

Lær alt fra Hva Er Min Bildestrøm, Sporsmal,teknologi til underholdning og mer, på vår Q&A nettside Viktige Spørsmål. Min bildestrøm er en funksjon som lar deg laste opp bilder og videoer til iCloud og deretter få.Oppdag spørsmål og få informative svar fra vårt engasjerte fellesskap. Nyt problemløsning og forbedre din forståelse i norsk. Utforsk nå!

Min bildestrøm er en funksjon som lar deg laste opp bilder og videoer til iCloud og deretter få tilgang til dem på alle Apple-enhetene dine. Når du tar et bilde eller en video på en enhet, lastes den automatisk opp til iCloud og blir deretter tilgjengelig på alle enhetene dine som har Min bildestrøm aktivert. Du kan også dele bilder og videoer med venner og familie ved å bruke iCloud-deling.

Min bildestrøm er forskjellig fra iCloud-bilder. Med iCloud-bilder kan du laste opp bilder og videoer til iCloud og deretter få tilgang til dem på alle Apple-enhetene dine. Men i motsetning til Min bildestrøm, vil iCloud-bilder også laste ned originalversjonen av bildene og videoene dine på enhetene dine.

Håper dette hjelper! Her er noen nettsteder som diskuterer Hva Er Min Bildestrøm:
- https://hvordan-apne.com/qna/16192/hva-er-min-bildestroem
- https://www.eplehjelp.no/bilder-hvordan-sla-pa-min-bildestrom/
- https://samagame.com/nor/icloud-bilder-lastes-ikke-ned-til-pc-prov-disse-feilsokingstipsene/
- https://support.apple.com/no-no/HT201317
- https://support.apple.com/no-no/HT205743