Hva Er Verdier

Finn ut alt fra Hva Er Verdier, Sporsmal,matlaging til økonomi og mer, på vår Spørsmål og Svar nettside Viktige Spørsmål. Ja, jeg kan hjelpe deg med det. Her er en artikkel om Hva Er Verdier på avslappet norgesspråk. Hva.Del spørsmål og motta kvalitets svar fra vårt ekspert fellesskap. Nyt problemløsning og utvid din kunnskap i norsk. Ta en titt!

Ja, jeg kan hjelpe deg med det. Her er en artikkel om Hva Er Verdier på avslappet norgesspråk.

Hva er verdier? Verdier er menneskers styringsverktøy og kan defineres som noe som er viktig for oss, noe vi setter pris på og som vi gjerne vil gi utviklingsmuligheter. Våres samlede verdier er selve ”grunnmuren” i vår identitet, og er med på å opprettholde og styrke vår selvfølelse .

Verdi er kvaliteten ved noe, det som er godt ved noe. En tings verdi bestemmer dens viktighet med hensyn til vurderinger og beslutninger. Verdi kan tillegges alle ting (personer, objekter, handlinger, tilstander), og en ting har en større eller mindre grad av verdi.

Verdier (personlige verdier eller kjerneverdier) beskrives gjerne som det som er viktigst for deg i livet ditt. Noen bruker formuleringer som «dine fundamentale overbevisninger» eller dine «egne, private, personlige og individuelle meninger om hva som betyr mest for deg». Andre omtaler verdier som brede preferanser angående hva som ...

1. https://www.coachteam.no/Documents/FordypningsoppgaveVerdierSiriKnutsen.pdf
2. https://www.azets.no/blogg/verdibasert-ledelse/
3. http://www.balansere.no/2019/09/30/verdier-hva-er-det-og-er-du-det-bevisst-1-4/